Gastenboek

In ons gastenboek staan enkele ervaringen van kattenliefhebbers die gebruik hebben gemaakt van Kattenoppas Woerden.

Wil u zelf een reactie plaatsen? dat kan natuurlijk ook! Laat hier uw bericht achter.

Wij zijn ontzettend blij met Gerda als kattenoppas. Is hier al meerdere malen geweest. De Poezen worden ontzettend goed verzorgd en het huis staat er keurig bij. We zijn blij dat je van de winter weer komt! Namens ons heel erg bedankt.

Susanne en Robert

Birgit, dat viel wel mee hoor.Tjap en Tjoy zijn hele leuke lieve katten dat ze ergens anders poepen dan in de kattenbak daar hebben ze vast een reden voor gehad

admin

Wat fijn dat Gerda op onze poezen kon passen tijdens onze vakantie. Het zal voor haar niet het leukste adresje geweest zijn, maar wij hebben een onbezorgde week kunnen hebben en dat was erg fijn!

Birgit

Gerda heeft op onze kat Pip gepast tijdens onze vakantie naar China en dat is erg goed bevallen. We hadden nog nooit eerder een oppas op deze manier gehad, maar het was echt ideaal. We kregen regelmatig berichtjes en updates. Voor herhaling vatbaar!

John en Marleen

Fijn om te weten dat er goed voor Ozzie wordt gezorgd als ik er niet kan zijn.

Rachel

Net verhuisd naar Woerden was ik opzoek naar oppas voor mijn twee meiden, Mikky en Moortje. Via internet heb ik de website van kattenoppas Woerden gevonden. Na een gezellig kennismakingsgesprek heeft Gerda vorige week voor het eerst opgepast. Dat is hartstikke goed gegaan. Gerda stuurde ook af en toe een whats appje, zodat ik op de hoogte bleef hoe het thuis ging. Voor een volgende vakantie vraag ik zeker weer Gerda.
Mede namens Mikky en Moortje nogmaals bedankt voor alle goede zorgen!

Marjon Sessink

Wij hebben dit jaar voor het eerst kennis gemaakt met “Kattenoppas Woerden” en dat is ons erg goed bevallen.Wij zijn door omstandigheden al een paar jaar niet meer op (grote) vakantie geweest. En doordat Gerda op onze katten heeft gepast konden wij ons sleurhutje weer gebruiken. Erg goed bevallen,we kregen appies en sms”jes (erg gewaardeerd)
Al met al zeggen we: Volgend jaar weer.

Ed en Sonja

Een paar dagen voordat wij op vakantie gingen, werd 1 van onze katten ziek. Na een bezoek aan de DA 2 soorten medicijnen gekregen, die Spooky 2x per dag moest. Hoewel het niet leuk is om zo op vakantie te gaan, had ik er de volste vertrouwen in dat Gerda zou zorgen dat Spooky zijn medicijnen zou krijgen. Tijdens de vakantie telkens contact gehad met Gerda en na een paar dagen was hij weer de oude. Bedankt voor de goede zorgen! Ook namens Spooke en Tommy

Tineke Louwers

Vlak voor onze vakantie verhuisd en onze kat Harry moest dus nog even wennen en binnen blijven. We konden toch nog even van een welverdiende vakantie genieten na onze verhuizing in de wetenschap dat Harry gewoon thuis kon blijven en goed verzorgd zou worden. Ook wat ongelukjes, zoals een omgevallen kattenbak werden opgeruimd. Daarnaast stuurden Gerda nog een leuke foto van Harry naar ons toe om te zeggen dat alles goed ging. We zouden zeker weer gebruik van Gerda en wim.

Maaike en Jaap

Ik heb mijn handenvol aan 2 jonge Bengalen. En dan is het best lastig om regelmatig op reis te moeten. Door de liefdevolle zorgen van Gerda ga ik echter gerust op reis. Gelukkig kan zij ook de humor ervan inzien als ze weer eens een wc rol versnipperen door het huis! Als Ik thuis kom, zie ik 2 relaxte katten en daar ben ik heel blij mee.
Dus echt een aanrader!

Dora Berk

Mijn vrouw wilde er eens een paar dagen op uit maar ik blijf liever thuis. Gelukkig vond zij een goede oppas voor mij. Ik heb het prima naar mijn zin gehad met Gerda. Zij heeft zelfs nog een leuke foto van mij gemaakt en opgestuurd naar het vrouwtje die er heel blij mee was.Het is net of ik Gerda al jaren ken terwijl ik echt niet de gemakkelijkste kater ben vond zij mij meteen een gezellig dier. Liefs van Levi

Levi van de Ritselaar

Door een tip van de dierenarts kwamen we op het spoor van Kattenoppas Woerden. Onze al wat oudere kat Karel wil helemaal niet naar een dierenhorel toe, dus de oppas was een goed idee.
En dat is erg goed uitgepakt. Karel is heerlijk thuisgebleven en werd goed verzorgd. Gerda heeft een hart voor dieren, dat merk je direct, en is erg verzorgend. Wij vonden het een fijn idee dat ze iedere dag even in huis was, voor Karel, maar ook om de post weg te halen en het huis in de gaten te houden.
Zeker voor herhaling vatbaar!

Nathalie van der Geest

Na 3 weken terugkomen van vakantie en 2 goed verzorgde katten aantreffen is erg fijn thuiskomen! Dit jaar heb ik voor het eerst gebruik gemaakt van de kattenoppas en wat is dit goed bevallen. Tijdens de intake merkte ik al gelijk dat Gerda helemaal goed viel bij Bink en Puk. Hierdoor kon ik met een goed gevoel op vakantie, dit ging wel goedkomen. De foto’s die ik tijdens de vakantie toegestuurd kreeg van Gerda bevestigde helemaal dat het goed zat! Ontzettend bedankt Gerda, vooral namens Bink en Puk en tot de volgende vakantie!!

Hanneke

Nadat onze buren, met wie we kattenoppas afspraken hadden, verhuisd zijn, zijn we op zoek gegaan naar een alternatief. Liever thuis dan naar een kattenpension, dus we waren blij dat we kattenopppas worden hebben gevonden! Onze twee rode katertjes zijn inmiddels een aantal keer zeer goed verzorgd door Gerda, af en toe een berichtje gehad wat we zeer waardeerden en een briefje bij thuiskomst. We gaan nog vaker gebruik maken van de diensten van deze kattenoppas. Bedankt!

Karin

Weer hartelijk bedankt voor de goede zorgen! En graag tot een volgende keer!

Rocky, Spooky en Tommy

Tineke Louwers

Ik had jullie site al meerdere keren bezocht en nu heb ik dan eindelijk een beroep gedaan op jullie goede zorgen. Met 3 Siamezen die heel veel aandacht nodig hebben is het niet makkelijk om zomaar even weg te gaan. Ze zijn erg snel van slag. Gerda heeft twee dagen op mijn katten gepast en ik ben meer dan tevreden. Na twee dagen kwam ik thuis (niet wetende wat ik zou aantreffen) Ik had verwacht dat ik toch wel wat aan de katten zou merken, maar in plaats daarvan kreeg ik de indruk dat ze me (gelukkig) niet echt gemist hadden. Ze waren zo ontspannen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik met “pijn in m’n hart” wegging, maar het is me heel goed bevallen. Ik ben blij dat ik het gedaan heb en ik ga in de toekomst zeker weer gebruik maken van jullie zorgen!
Ik hoop dat jullie ook een fijns vakantie hebben gehad. Tot snel

Stephanie van Hezik

Met Oud&Nieuw hebben wij Gerda gevraagd of zij wilde oppassen op onze twee katers. Ietwat bezorgd lieten wij ze voor het eerst thuis alleen achter, immers voor vreemde mensen lopen ze weg en 5 dagen niet geaaid worden vonden we eigenlijk heel zielig.

Maar Gerda heeft ze gezien en geaaid (en de gesneuvelde kerstballen opgeruimd) en het belangrijkste de mannen waren zeer tevreden toen wij weer thuiskwamen. Erg fijn!

Wij vragen Gerda zeker een volgende keer weer!

Nina

We hebben Gerda voor het eerst ingeschakeld. Gingen een weekje naar Amerika. Best spannend maar het is allemaal heel goed geaan. Heel prettig om tussentijds sms-jes te krijgen hoe het ging. Toen ik me realiseerde dat er nog een stekker in mijn auto zat die de accu zou leeg trekken, was het voor Gerda geen probleem om die even te verwijderen. Op eigen initiatief is zij ook een keer extra gekomen omdat een van de katten ’s ochtends niet bij het ontbijt was verschenen en om onze kliko aan de straat te zetten. Super service! En het belangrijkste natuurlijk dat onze drie katten tevreden waren toen we thuis kwamen. Het is een prettig idee dat we ons geen zorgen meer hoeven te maken over de opvang van de katten als we weer met vakantie gaan….. Dank!

Pien en George

Heel erg bedankt voor de goede verzorging. Door Gerda, konden onze katten heerlijk in hun vertrouwde omgeving blijven. En bij thuiskomst troffen wij 3 tevreden katten aan.
Erg fijn om onbezorgd op vakantie te kunnen gaan!

Tineke Louwers

Tijdens de bouwvak heeft Gerda bijna twee weken fantastisch voor mijn inmiddels bejaarde (resp. 19 en 18) poezen gezorgd, zodat wij een onbezorgde vakantie konden hebben. Wat een uitkomst dat mijn poezen gewoon heerlijk in hun eigen omgeving konden blijven! De kattenoppas is beslist een aanrader en ik zal voor de volgende vakantie zeker weer contact opnemen met Gerda.

Linda

Wij zijn heel tevreden over de kattenoppas Woerden. Toen Gerda langskwam voor het intakegesprek hadden we er al een heel goed gevoel over. Wij vinden Gerda een zeer beschaafde en heel lieve vrouw. To, onze meest kritische kat vond haar ook gelijk al lief en kroop bij haar op schoot (‘doet ze anders nooit’!)
Door omstandigheden heeft Gerda minder dagen opgepast dan was afgesproken, onze dochter kwam onverwachts een paar weken in ons huis. Was allemaal geen punt. Gerda viel weer in wanneer het nodig was. Heel prettig was dat Gerda dan een sms’je stuurde, zodat wij precies wisten wie er voor de (3) poezen zorgde!
Wij hebben nu zowel ervaring met het dierenpension als met de Kattenoppas Woerden en de volgende keer kiezen we zeker weer voor de laatste! Het is voor de poezen veel fijner om thuis te blijven en tóch goed verzorgd te worden!
Dank je wel Gerda!!

Nico en Emmy Visch

Drie katten in huis, maar toch op vakantie willen, hoe combineer je dat? Het inschakelen van de goede zorgen van Gerda en Wim is uitstekend bevallen! Zowel door ons, als onze katten 🙂 Ook onze ‘moeilijke’ Boris, die er niks van moet hebben om binnen te zitten, kwam even thuis om zijn eten te halen (binnen of buiten, net hoe het uit kwam). Absoluut een aanrader!

Sonja en Peter

Afgelopen kerst zijn we naar België geweest. Helaas kon onze poes niet mee. Op internet naar een oppas gezocht en zo kwam ik bij Gerda en Wim. Na een eerste gesprek met Gerda, was de indruk zo goed dat we besloten hebben om het te proberen. Wij hebben er absoluut geen spijt van. Zowel Lady als wij hebben het naar onze zin gehad. Wij, omdat wij met een geruste gevoel van onze vrije dagen hebben kunnen genieten wetend dat er voor Lady goed werd gezorgd. Toen we thuis kwamen was alles prima in orde en Lady was zeer zeker niet mager op geworden. Zij was blij om ons te zien maar wij hadden niet echt het gevoel dat ze ons gemist had. Een prima oplossing voor katten en basje. Nogmaals dank aan Gerda!

Sylvie Hoogeveen

Dit jaar voor het eerst gebruik gemaakt van de kattenop- pas aan huis. We zijn, net als onze katten, heel tevreden!Bij thuiskomst kwamen er 3 vrolijke en speelse katten aangesneld, die er prima uitzagen.Heel erg bedankt voor jullie goede zorgen.
Trees Visser en Joop Pfaff

Trees Visser / Joop Pfaff

Dit jaar voor het eerst gebruik gemaakt van de kattenop- pas aan huis. We zijn, net als onze poezen, heel tevreden! Met een nieuw nog klein poesje erbij wil je zeker dat het allemaal goed verzorgd is.Nou en dat was echt het geval. Bij thuiskomst kwamen er 2 vrolijke en speelse poezen aangesneld, die er prima uitzagen. De post van de mat en wij op vakantie zo nu en dan een mailtje over hoe het ging. Heel erg bedankt voor jullie goede zorgen. In Oktober as. zullen we jullie weer vragen, en de zomervakantie levert geen kopzorgen meer op! Heerlijk.

André en Jeannette

Gerda en Wim, wederom ontzettend bedankt voor het oppassen op onze roetie! We zijn heel erg blij met jullie; echt zo’n uitkomst! Al vanaf het eerste moment dat Gerda voor een kennismakingsgesprek bij ons langskwam, hadden we een heel goed gevoel! Inmiddels zijn jullie al weer twee keer komen oppassen tijdens onze vakanties, wat erg goed is bevallen. We bellen jullie zeker voor een volgende vakantie! Hartelijke groet, Barend & Paula

Barend en Paula

We wonen pas enkele maanden in Woerden en hebben dit jaar voor de eerste keer gebruik gemaakt van de diensten van Gerda en Wim. Onze twee katten hebben beide speciale zorg nodig qua voer en eventuele medicatie. Ook had een van onze viervoeters veel moeite met het wennen aan een kattenhotel. Een kattenoppas aan huis is voor ons en voor onze katten dan ook al enkele jaren de ideale oplossing. Bij Gerda hadden we bij het intakegesprek direct een goed gevoel. Zo goed zelfs dat we zonder enig schuldgevoel naar onze katten toe onze vakantie hebben verlengd. Het was heerlijk om met een gerust gevoel van onze vakantie te kunnen genieten. Na thuiskomst was alles netjes en onze katten waren ook erg tevreden. We zullen in de toekomst zeker weer Gerda en Wim vragen of ze op onze katten willen passen.

Gerda en Wim, ook namens onze katten nogmaals hartelijk dank voor de uitstekende zorg!

Sylwia en Remco

Gerda heeft deze zomer drie weken om mijn twee katten gepast. ik vond het eerst wel moeilijk om mijn katten thuis te laten en dan een “vreemde” op mij katten te laten passen. maar alles is goed gegaan en ben erg tevreden. ik kan in het vervolg met een gerust hart op vakantie omdat ik nu weet dat er erg goed voor ze gezorgd word.

Ilona

We wilden buren of vrienden er niet mee “opzadelen“ en familie woont te ver uit de buurt om even op onze 4 katten te komen passen.Een kattenoppas leek ons dus een ideale oplossing.Even GOOGLE-en en daar was de site van Gerda en Wim. We zagen hun foto en hadden daar direct een goed gevoel bij.Gerda kwam langs voor een intakegesprek, we hadden er nog steeds een heel goed gevoel bij(nààst het feit dat het spannend is en toch een “vreemde in huis“).Ze heeft naast onze 4 katten ook de vissen eten en aandacht gegeven en onze post verzorgd.Gerda en Wim namens ons allen dank jullie wel en tot ziens!

Bianca en Erik

Wij hebben dit jaar voor het eerst gebruik gemaakt van de kattenoppas aan huis en het is ons heel goed bevallen.
Alles was prima toen we weer thuis kwamen. De kat (de vogel en goudvissen) zijn prima verzorgd. De volgende vakantie maken we er zeker weer gebruik van.

Erika en Leo

Wij hebben nu al een paar keer gebruik gemaakt van de diensten van Gerda en Wim. En zijn zeer tevreden. De 1e keer maken ze een contract en dat geeft toch een prettig gevoel, aangezien je toch “vreemden” in je huis haalt. Maar dus niets dan lof. Zelfs de post en de planten verzorgt Gerda er extra bij als je dat wenst.
Dus als wij weer oppas voor onze 2 katten nodig hebben schakelen we zeer zeker Gerda en Wim weer in.

Karin en Roy

Een compliment voor Wim en Gerda. Zij hebben vorig jaar, tijdens de zomervakantie, onze twee katten prima verzorgd. Een van de katten, Sam, was zelfs ziek. Gerda hield ons steeds goed op de hoogte, ook van de bezoekjes aan de dierenarts en het medicijngebruik. Volgens mij waren we (een van) de eerste klanten. In het begin leek het even spannend, een kattenoppas aan huis, maar het is heel goed bevallen. Onze katten, Sam en Saar bleken niet zo heel goed te reageren op een kattenhotel, dus dit was voor ons een goede oplossing. Zeker voor herhaling vatbaar.

Erwin en Karina

Wat is uw ervaring met onze kattenoppas? Laat het ons weten!

Kattenoppas Woerden

Laat een bericht achter op ons gastenboek

Algemene Voorwaarden - Sitemap -
All content is copyrighted by Kattenoppaswoerden.nl 2024