Kattenoppas

Poezen Riva en Salo

Voor 2022 neemt Kattenoppaswoerden geen nieuwe oppasadressen meer aan

Mijn naam is Gerda en ik  woon in Woerden. Graag wil ik  tijdens je afwezigheid op jullie katten passen. Zelf zocht is destijds naar een kattenoppas aan huis, maar helaas in Woerden was deze nog niet te vinden. Daarom ben ik in 2009 gestart met Kattenoppas aan huis. Sindsdien heb ik al op vele leuke, ondeugende, lieve katten mogen passen. En het bevalt mij zeer goed.
Wij hadden zelf twee katten Riva en Salo, maar helaas is Salo overleden aan de gevolgen van leukemie en we hebben haar moeten laten inslapen. Nu hebben we alleen nog Riva. Een heel gezellige en mooie kat. Ze is een combinatie van cypers en siamees en heeft de karakter eigenschappen van een siamees zoals het gezellige kletsen dat ze de hele dag doet.  Riva komt uit Italië en is geboren in een plaatsje aan het Gardameer.
Voor vragen kunt u mij altijd bellen of mailen en  ik kom graag langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Afwezigheid in 2022:

Ik ben afwezig van 9 t/m 23 mei 

zie ook mijn pagina op indebuurt.nl/woerden

mijn interview kunt u lezen via deze link

Werkwijze

Wanneer u  belt om voor uw kat(ten) te zorgen dan wordt er een afspraak gemaakt. Tijdens dit bezoek worden er afspraken gemaakt omtrent de verzorging van de kat(ten). Alles wordt schriftelijk bevestigd.

De service bestaat uit:
• De dagelijkse verzorging van uw dieren. eten geven/water verversen
• Het verschonen van de kattenbak
• We ruimen ook de ongelukjes op
• Het toedienen van eventuele medicijnen
• We verzorgen daarnaast ook de planten en de post
• Wanneer uw kat ziek wordt zullen we eerst contact opnemen met u, indien wij u niet kunnen bereiken zullen wij zelf beslissen of er een dierenarts moet worden ingeschakeld. De kosten hiervoor komen uiteraard voor uw rekening.

Wat verwachten we van U?

• U zorgt voor voldoende voeding, kattenbakkorrels en eventuele medicijnen
• De katten zijn behandeld tegen vlooien zodat wij niet te maken krijgen met een vlooienplaag (zeker in de zomer met warm weer)
• Wij gaan ervan uit dat u terugkomt op de afgesproken dag, mocht dat niet zo zijn dan graag een bericht sturen, wij zullen dan doorgaan met het verzorgen van uw kat(ten). Deze extra dagen worden uiteraard in rekening gebracht bij u

Regio

De regio waarin wij katten verzorgen is  Woerden en Kamerik.

Vakantie 2022
Afhankelijk van de coronasituatie is kattenoppasWoerden gesloten in de periode eind april/begin mei. Zodra de exacte data bekend is zal ik dat hier vermelden

 

Overige regio’s

Voor de stad Utrecht kunt u terecht bij www.kattendiensten.nl of www.kattenoppas.nl. Een overzicht van landelijke kattenoppas vindt u op www.katten-oppas.nl.

Vertel aan vrienden

Algemene Voorwaarden - Sitemap -
All content is copyrighted by Kattenoppaswoerden.nl 2022